ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Üniversitemiz Katkı Payı/Öğrenim Ücreti ve sair tahsilatları için T.C. Ziraat Bankası ile anlaşılmış olup 01 HAZİRAN 2017 tarihinden itibaren Katkı payı/Öğrenim Ücreti ödemelerinizi  T.C. Ziraat Bankası’na yapmanız gerekmektedir.

Katkı payı/Öğrenim Ücreti ödemelerine ilişkin notlar :

1. Ödemeler Üniversitemiz Akademik Takviminde belirtilen tarihler arasında yapılabilecektir.
  2. Ödemeler Bankanın ATM, İnternet bankacılığı ve Cep Şube kanalları ile gerçekleştirilecektir.
  3. Ödemeler öğrenci numarasının sisteme girilmesi suretiyle yapılacaktır.
  4. İnternet bankacılığı ve Cep Şube kanalları ile gerçekleştirilecek ödemeler için Banka Şubeleri nezdinde bir vadesiz hesabınızın bulunması gerekmektedir.

Ödemeler ile ilgili soru ve sorunlarınız için iletişim bilgileri aşağıda yer alan personelimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Şaban MANAY

Telefon : 0368 2715757 – 1609 dahili